Актрисата Кърсти Али, звезда от големия и малкия екран, известна най-вече с ролите си си в сериала "Бар Наздраве" и филма "Виж кой говори", е починала на 71-годишна възраст след кратка битка с рака, предаде Си Ен Ен, цитирайки децата ѝ Тру и Лили Паркър в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

"С тъга ви съобщаваме, че нашата невероятна, борбена и любяща майка почина след битка с рака, открит съвсем наскоро", гласи изявлението.

"Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с огромна сила, оставяйки ни увереност в безкрайната си радост от живота и всички приключения, които й предстоят. Колкото и да беше емблематична на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба", продължава изявлението на семейството.

Снимка: Getty Images

Джон Траволта, който участва с Али в "Виж кой говори", написа в Инстаграм профила си: "Кирсти беше една от най-специалните връзки, които съм имал. Обичам те, Кирсти. Знам, че ще се видим отново."

Актьорът от "Спасители на плажа" Паркър Стивънсън, който е женен за Али от 1983 до 1997 г. и е баща на двете ѝ деца, също отдаде почит към нея в социалните мрежи.

В Инстаграм той написа: "Кирсти, толкова съм благодарен за годините ни заедно и за двете невероятно красиви деца, а сега и за внуците, които имаме. Ще ни липсваш", пише още БГНЕС.

Вижте повече за някои от най-хитовите сериали в света в следващите видеа: