Майката и шестте деца на рапъра Пъф Деди (с истинско име Шон Комбс), обвинен в трафик на хора и насилие, присъстваха на предварителното изслушване по делото му. Тълпа недоброжелатели освирка близките на певеца на изхода от Федералния съд за Южния окръг на Ню Йорк, съобщава „Дейли мейл“.

В съда бяха дошли 84-годишната майка на рапъра Джанис Комбс и децата му от покойната Ким Портър – 26-годишният Крисчън Кинг, 17-годишните близнаци Д' Лила Стар и Джеси Джеймс и 33-годишният Куинси Браун от предишната връзка на Ким, когото Пи Диди осинови и отгледа.

Тук бяха още първото дете на рапъра, 30-годишният Джъстин Диор от дизайнерката Миса Хилтън-Брим и 18-годишният Чанс от връзката на рапъра със Сара Чапман.

Снимка: Getty Images

 

Всички деца на рапъра се държаха за ръце на излизане от делото и не реагираха на виковете към тях.

Снимка: Getty Images

"Джанис, синът ти е изнасилвач! Синът ти е изнасилвач и заслужава да влезе в затвора", викаха от тълпата по майката на рапъра. Роднините на П. Диди излязоха от колата и влязоха в съдебната палата, минавайки покрай шумната гневна тълпа. Майката на певеца, която преди това беше заявила, че синът й „не е чудовище“, се опита да държи главата си наведена и също не реагира на враждебните подвиквания.

Снимка: Getty Images

Пи Диди пристигна на изслушването в затворническа униформа. Той се усмихна, прегърна адвокатите и се зарадва да види семейството си.

54-годишният рапър П. Диди е обвинен в сексуално насилие, трафик на хора и убийство, някои го смятат за виновен за смъртта на рапъра Тупак Шакур. През 2023 г. бившата приятелка на певеца Каси Вентура се обърна към съда, обвинявайки бившия си любовник в изнасилване и малтретиране, но по-късно оттегли изявлението си. След това бързо започнаха да се появяват нови жертви и да изплуват подробности от бурния личен живот на музиканта.

Снимка: Getty Images

В продължение на 10 години Комбс е бил домакин на "бели партита“ в дома си с международни звезди. На тях са присъствали и проститутки, а вероятно и непълнолетни, които са били принуждавани към секс. Рапърът бе задържан през септември в едно от най-шумните дела през последните години, насрочено за 5 май 2025 г. Дотогава адвокатите от двете страни ще събират доказателства.

Снимка: Getty Images

Межудврменно адвокат на рапъра P. Diddy разкри кое е „най-трудното нещо“ в затвора за певеца. Марк Агнифило каза, че затворникът Шон Комбс е най-недоволен от храната в затвора. „Мисля, че храната вероятно е най-трудната част от всичко това“, каза Агнифило пред репортери пред съда в Ню Йорк. „Понякога, колкото повече е притискан човек, толкова по-силен става той“, добави вторият адвокат на рапъра Антъни Л. Рико. „Никой не обича да стои в затвора“.

Снимка: Getty Images

Според източника в центъра за задържане в Бруклин, където Комбс ще остане до процеса срещу него, на затворниците се предлагат няколко вида храна: „обикновена“ храна, по-здравословна храна за хора със сърдечни заболявания, както и диетични и вегетариански варианти. Обвиняемите също имат възможност да купуват храна от местен магазин.

Снимка: Getty Images

Според изданието „Пийпъл“ денят на P Diddy започва в 6 сутринта със закуска от зърнени храни, плодове и торта. През делничните дни обядът се сервира в 11 часа, а вечерята след 16 часа. Обядът се състои от основни ястия, включително хамбургери, печена риба или телешко тако, а през уикендите менюто е бъркани яйца и бисквити. За вечеря менюто на рапъра включва пиле, паста и телешко печено. По-здравословното меню включва леща, тофу и печен боб.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK

Списъкът с хранителни продукти, които Комбс може да закупи в магазина, включва риба тон в чили сос, медени хлебчета, кашу, инстантни зърнени храни и протеинови блокчета.

Източник: БГНЕС