Рапърът Диди, известен и като Пъф Деди и Пи Диди, умили Инстаграм, публикувайки много рядка снимка на всичките си седем деца. Най-новото попълнение в семейството е очарователната Лав (Love), която е само на 5 месеца. Изглежда тя е център на внимание на фотоса, на който трите й сестри са обърнали поглед към нея.


„Нищо друго няма значение“, написа 53-годишният музикант, чието истинско име е Шон Комбс.

Интересна е историята зад всички 7 деца на родения в Ню Йорк рапър. Освен малката Лав, Диди има още 3 момичета – Ченс на 17 и 16-годишните близначки Далайла и Джеси.


Момчетата в отбора са Джъстин на 29 години, Кинг на 24 и 30-годишният Куинси, който е единственото дете, което не е биологично за рапъра. Диди го осиновява, когато е само на 4, когато започва връзка с неговата майка Кимбърли Портър.

Макар никога да не се е женил, Шон Комбс има 7 деца от 4 различни майки.

Първото му биологично дете Джъстин се ражда от връзката му с модния дизайнер Миса Хилтън. Комбс има връзка с Кимбърли Портър от 1994 до 2007 година. Двамата имат 4 деца – близначките Далайла и Джеси, както и Кинг и осиновеният Куинси. Портър, която е известна манекенка и актриса, умира през 2018 година от сърдечна недостатъчност в апартамента си в Лос Анджелис.

5 месеца преди да се родят близначките се появява и дъщеря му Ченс, чиято майка е Сара Чапман. Диди поема пълна отговорност и припознава детето.

Майка на най-малката дама в семейството е 28-годишната Дана Тран, която е специалист по кибер сигурност. Лав се роди в края на миналата година и татко Шон не спира да споделя любовта вси към нея в снимки.