Салма Хайек, една от най-обичаните актриси в Холивуд, отпразнува своя 58-ми рожден ден по начин, който не остави никого безразличен. 

На 2 септември, актрисата показа, че възрастта за нея е само число, като публикува серия от 18 невероятни снимки в Instagram, където показа перфектната си фигура, облечена в страхотен бански. 

С тези снимки, Салма отново доказа, че е в отлична форма и продължава да бъде пример за подражание на жени от всички възрасти.

„Нито една от тях не е от миналото,“ написа Салма Хайек под публикацията си, която бързо събра над 500 000 харесвания само за час. Актрисата е известна с това, че всяка година отбелязва рождения си ден по бански.

 

На снимките, Салма позира на луксозна моторна лодка, облечена в стилен раиран бански костюм от плетиво на една кука, като демонстрира своите бомбастични извивки и талия с формата на пясъчен часовник. Летният стил на Салма е завършен със златни обеци, сламена шапка и стилен грим, подчертавайки не само нейната красота, но и изискания ѝ вкус.

Феновете на звездата от „Къщата на Гучи“ не пропуснаха да изразят възхищението си, като много от тях заявиха, че „58 години са новите 28“.

Един от тях дори добави: „Колкото повече остарявам, толкова повече искам да изглеждам като теб! Ти си моето вдъхновение!“

Снимките получиха и внимание от редица знаменитости, включително актрисата Блейк Лайвли и риалити звездата Ларса Пипън, които не се поколебаха да оставят своите лайкове и коментари.

Салма Хайек не само показва, че възрастта не може да я ограничи, но и че тя продължава да бъде един от най-бляскавите икони на съвременното кино. С всяка своя поява тя доказва, че е въплъщение на класата, стила и неостаряващата красота.