Мартина и Живка от "Фермата" 7, които имат рождени дни на 8 и 18 април, празнуваха заедно в село Железница, където бе заснет шести сезон на любимото на много хора риалити.

„В петък вечерта празнувах с двайсетина приятелки при гостоприемния Андрей в Железница. На следващия ден дойдоха и много от фермерите. Цоньо пристигна от Испания, Коцето от Англия… Нямахме ангажименти за конкретни часове, всеки идваше, когато може. Бях обградена от близки хора и това е един от най-вълнуващите и запомнящи се рождени дни, които съм имала“ – сподели Мартина пред LadyZone.bg.

Припомняме, че Мартина има козметично студио в София, а Живка работи в Австрия като шофьор на камион.

„Живка и Мартина бяха поръчали агне. Грижиха се много добре за нас, а Цоньо обра овациите с танците си. Много е хубаво да се видиш с хора, които идват отдалеч специално за повода“ – разказа ни Лора Цолова, която също участва във "Фермата" 7.

Тя публикува снимки от тържеството, признавайки „Душата ми е пълна с хармония и любов. Приятелство, смях, шеги, обич, спомени. Представяли ли сте си, че Живка и Мартина ще празнуват рождени дни заедно?!“.

Снимка: Мартина Чанева

Лора ни сподели още, че в момента гледа с голям интерес "Dancing Stars", защото 13 години е играла спортни танци.

Снимка: Мартина Чанева

В момента Лора работи като Мениджър проекти в световна ИТ фирма, но продължава да развива модния си бранд.

Снимка: Мартина Чанева

За Андрей, в чието стопанство бе заснета "Фермата" 6, вижте повече тук: