Луиза Григорова-Макариев сподели снимки от кръщенето на сина си.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

„От този наш голям ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас. Тези дни се върнах към снимките и реших да кача няколко. Светото кръщение на Бран. Беше в църквата “Свети апостоли Петър и Павел” във Видинското село Гомотарци. Кръщението извърши самият митрополит Даниил Видински. Беше много лично, вълнуващо и чисто преживяване. Добавихме и още един член към семейството ни - Андрей, кръстникът на Бран, който така или иначе е един от най-близките ни хора. Така случваме винаги най-съкровените си празници – семпло, пълно с много любов! Благодарна съм за семейството, което имам!“ – написа актрисата в Инстаграм.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

Тя се ожени за режисьора Мартин Макариев през 2017 г. Бран, който скоро навърши 3 години, е първо дете за Луиза, докато Мартин вече има един син на име Борис.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

Мартин Макариев е режисьор на филма „В сърцето на машината“, който бе българското предложение за 95-ите награди „Оскар“. Той е награден със „Златна роза“ на едноименния фестивал във Варна през 2021 г. и носител на наградата за най-добър филм на София Филм Фест през 2022 г.

На 7 юни Луиза Григорова навърши 33.

„Едни от най-хубавите подаръци, които съм получавала през годините, са от Мартин. Той много добре ме познава и знае какво ще ме зарадва, и всеки път успява да ме изненада с нещо много прекрасно. Подарявал ми е бижута, които са се превърнали в скъпоценности за мен. Имам един пръстен и колие, които не свалям от себе си. Мартин винаги прави нещата така, че да не са просто купени от някой магазин, а да са специално изработени“ – сподели тогава актрисата пред LadyZone.bg.

Цялото интервю е тук: