Кристин Дейвис, 59-годишната актриса от „Сексът и градът“ е била безмилостно осмивана заради козметичните процедури, на които се е подлагала, съобщава People.  

Тя предизвика положителните реакции на своите почитатели, след като публикува своя снимка без грим у дома. Актрисата си направи селфи със свежо изглеждащо лице, три години след като вече е разградила филърите.

Снимка: Getty Images

„Свежа“, пише тя в описанието на снимката. Последователите на Кристин веднага започнаха с комплиментите за естествена й красота и дори я нарекоха зашеметяваща.

„Изглеждаш с 10 години по-млада. Абсолютно прекрасна!“, заявява един от последователите й. Друг я призовава никога повече да не си поставя филъри в устните.

Кристин получи вълна от комплименти, когато публикува подобна снимка след завръщането си от пътуване до Кения, на която се виждаше с разпуснати къдрици и без грим.

„Смятам остаряването за изключително стресиращо“, признава актрисата в интервю за New Beauty през 2022 г.

„Наложи се да си разградя филърите и всички ми се подиграваха безмилостно“, признава Кристин пред The Daily Telegraph миналата година.

„Трудно е непрекъснато да се сблъскваш с по-младото си аз, докато съм актриса“, споделя тя.

Снимка: Getty Images

Актрисата вече се е научила да се интересува по-малко от това какво мислят другите за нея. Звездата откровено разказва за борбата си с холивудските стандарти за красота и обществения контрол върху външния ѝ вид.

„Не мога да си представя живота без сериали“, споделя Кристин в ексклузивно интервю за bTV. Никой актьор не си намира работа, която да бъде с продължителност 25 години. Именно толкова се говори за сериала „Сексът и градът“ и за продължението му „Просто ей така“.

Кристин Дейвис никога не се е омъжвала, но това не й пречи да бъде щастлива майка на две осиновени деца.