Михаил Ситев, носител на титлата Мистър Свят България 2024, сподели в „Преди обед“ интересни детайли за бурната си младост, за двете военни мисии зад граница и изявите на модния подиум.

„Навремето в Пловдив, когато се запознавах с някоя жена в дискотеката, правех следното: държа й ръката и казвам, че уча за доктор, искам да стана хирург и ще следвам в Германия, знам 6 езика“ – призна със смях Михаил Ситев.

Същото нещо той казва и една вечер на морето на бъдещата си съпруга, когато съвсем не е трезвен.

Снимка: bTV Media Group

 

„Оженихме се същата вечер, търсихме спешно кумове. Тя е от Бургас, има дете от предишния си брак. Впоследствие се разделихме, но сега имаме прекрасна 7-годишна дъщеричка. Виждаме една пиянска вечер до какво води“ – коментира с усмивка Михаил.

Снимка: bTV Media Group

След завършването на училище той се записва в Карловската бригада, която набира войници за Афганистан и предлага добро заплащане.

Снимка: bTV Media Group

„Имахме 6 месеца подготовка и 6 месеца мисия. Беше доста трудно. Аз бях снайперист и охранявах базата в Кандахар. Афганистан е съвсем различен свят. Хората живеят в колиби от кирпич, нямат дрехи, не са виждали лъжица и вилица. Да, опасно е, но бяхме млади и нямаше какво да губим. Имахме добра подготовка“ – разказва Михаил.

Снимка: Теди Грозданов

Неговата втора мисия е в Средиземно море, където претърсва кораби за бежанци.

Снимка: Теди Грозданов

На модния подиум попада почти случайно. По време на Седмицата на модата в Милано участва в ревюто на руски дизайнер, с което предизвиква интерес и още на следващия ден го канят за дефиле на световен бранд.

Снимка: Теди Грозданов

Вижте целия разговор във видеото горе.

Снимка: Теди Грозданов

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK