В последното издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" влязоха актьорът Юлиан Вергов, гост в първото предаване през 2020 г., както и половинката на Николаос в живота – Боряна Братоева. Тя разказа как всичко е започнало с един бас.

„След първото предаване ти ми направи леко впечатление. Интерсен човек ми се стори, не зле. На второто или третото предаване бях на гости на моята колежка от Пловдивския театър Патриция Пъндева. Пием вино, появяваш се ти на екрана и от двете ни имаше лека въздишка“ – сподели Боряна.

Снимка: bTV Media Group

„Казах й: Не го пипай, той е мой! След което се хванахме на бас коя първа ще достигне до теб, но без да ти пише. То не че щеше да отговориш“ – поясни актрисата.

Снимка: bTV Media Group

„Наистина не знаех коя си, когато ми беше за първи път на гости“ – призна Николаос.

Снимка: bTV Media Group

„Тогава започна първи сезон на сериала „Съни бийч“ и си викам, няма как да не ме поканят в шоуто. Обаче започна пандемията и моето първо интервю беше онлайн… После видях Николаос с тениска на любима моя група и си казах – трябва да имам тази тениска. И я взех. Така че, Патриция, дължиш ми 20 лева от три години“ – пошегува се Боряна Братоева.

Вижте повече във видеото най-горе.

След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода това бе последното издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.