Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във "Фермата", и приятелката му Славия направиха прощъпулник на дъщеричката си.

Дисиа се роди на 10 март 2023 г. и вече ходи уверено.

„Нашата малка принцеса направи своя прощъпулник. Един прекрасен ден в природата, заедно с роднини и приятели. Какво ни трябва повече, искрени усмивки, прегръдки, малко храна, смях, слънце и любов, споделена заедно с празника и на нашите приятели Симеон и Симона и тяхната принцеса Симоне. Чувстваме благодарност, богатство и споделеност“ – сподели Гуспата към клипа, озвучен с песента „Заедно“ на Графа, Орлин Павлов и Любо.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Във видеото виждаме, че Дисиа си избира от всички предмети голяма макара с конец – така че най-вероятно ще работи в модната индустрия.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Прощъпулникът е направен по всички правила на българската традиция. Има питка, която се търкулва по бяло платно, а след това детето минава по тази „пътека“, за да стигне до наредените на земята предмети.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Дисиа е първо дете за Славия и трето за Митко, който през януари навърши 42. От първия си брак Гуспата има син и дъщеря.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Седмица след раждането на Дисиа окриленият Митко написа стихотворение, посветено на дъщеря му. Можете да го прочетете тук: