Олимпийската шампионка - гимнастичката Симон Байлс, разказва за 27-ия си рожден ден и за неуспеха, който преживява в света извън спортната зала.

Снимка: Getty Images

За разлика от успехите, които постига Симон като гимнастичка, тя съвсем не се хвали със същото за събитията, които преживява в личен план.

Байлс сподели видео в TikTok, в което се подготвя за Олимпиадата през 2024. В него тя показва как прави ежедневния си грим, но едновременно разкрива за неуспешната козметична процедура, на която се подлага през март.

„Сложих си ботокс в Т-зоната на 27-ия си рожден ден“, споделя тя. Получава процедурата като подарък. 

 

Във видеото Симон разказва за последствията от ботокса. След поставянето му, едната й вежда се повдига сама по време на тренировки и това се забелязва и от другите гимнастички. Симон не може да направи нищо по този въпрос и това меко казано я смущава.

Снимка: Getty Images

„Случваше се неочаквано!“, спомня си гимнастичката и демонстрира, че вече може да контролира мимиките на лицето без проблем.

„Повече няма да го направя“, категорична е тя за козметичната процедура.

Симон разкрива също, че след тазгодишните игри може да си направи нова татуировка. В момента тя има няколко, включително олимпийските пръстени, и обмисля да си направи нещо като „ода за Париж“.

Байлс се завърна на Олимпиадата в Париж със стил. Американката, която направи фурор на Игрите в Рио де Жанейро с 4 златни и 1 бронзов медал, спечели осмата си олимпийска титла от летните игри във вторник. Гимнастичката представи едно от движенията, което изпълни за пръв път на световното първенство през 2013. Тогава тя е едва на 16 години.

Повече за спортните успехи на Симон - прочетете тук:

 

Припомняме, че на Игрите в Токио през 2021 г., Симон изненадващо се оттегли от финала в отборната надпревара. Мотивът ѝ беше „ментални проблеми“. Тогава американката разкри, че e загубила усещането за пространство и контрол над тялото си, докато е във въздуха.

Байлс открито поставя психичното си здраве на първо място в тренировките си.