Тези дни Нина и Борислав Димитрови от пловдивския квартал „Кършияка“, известни в интернет като Пиленцата от Монако, са на гребена на вълната.

Те живеят и работят в Кан (всъщност от 2 години те са по-скоро Пиленцата от Кан), където се провежда престижният филмов фестивал, привличащ звезди от цял свят.

Двамата се снимат със световни знаменитости, а постовете им привличат вниманието на фенове и шегобийци не само с кадрите, а и с текста към тях. Например „Топ гъзарите на световно ниво!!“

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

„Ние сме звездите на вечерта с известната комедийна актриса Жулиет Бинош“ и

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

„Загадъчно с Деми Мур“ – написа Боби Манекена, който определя себе си в Инстаграм като Prince of the lux и Luxury Influencer.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Разговаряхме с него по телефона, за да научим повече за сбъднатата мечта на двойката – живот в максимална близост до известните и богатите.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Как успяхте да се сдобиете с акредитация за фестивала в Кан?
Чрез приятели, които работят в местна медия, иначе е много трудно. Акредитирани сме като инфлуенсъри.

Какво работите в момента?
Аз имам собствена лимузина, мерцедес S класа, и правя трансфери от и до летището. Не возя най-големите звезди, защото те имат договор с друга фирма, която работи с BMW. Возя по-малко известни хора, спонсори, моделки на Victoria's Secret… Нина работи на рецепцията на 4-звезден хотел, тя е фронт офис мениджър.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Как успяхте да се снимате с толкова големи звезди?
В началото те се дърпат, но, като им кажеш, че си ги чакал 4-5 часа, се съгласяват. Иначе ние чакаме около 30 минути, защото знаем къде ще се появят, но им казвам, че сме чакали повече. Много е важно да не ги докосваш, защото охраната следи и може да те отстранят. Трябва да се знаят тези правила. Ако искаш да прегърнеш някого, трябва първо да попиташ.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Критикуват те, че на снимката с Деми Мур си с тениска, а всички наоколо са с официално вечерно облекло.
Това е в лобито на хотел Мартинес, където няма изискване за дрехите. Само за фестивала се изисква костюм. А и аз на снимката съм изцяло с Philipp Plein, няма проблеми.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Като каза Philipp Plein, наистина ли новата ти фланелка струва 720 евро?
Да, тя е с кристали Сваровски. Иначе другите тениски без кристали са около 200-300 евро. Аз имам карта за отстъпка 20%. Днес в 16:00 ч. е откриването на неговия бутик в Кан и аз съм поканен. Ако нямам трансфер, ще отида.

Успяхте ли да гледате някой филм от фестивала?
Не. Може би Нора Недкова, която е тук, успя, но не съм сигурен.

Каква е разликата между Кан и Монако?
Монако е много малко, като село е. Там е по-скучно, защото си в затворен кръг. Много е скъпо. Кан е по-космополитен, по-красиво е и повече ми харесва. Цените са по-нормални.

В края на разговора Боби Манекена сподели, че на 25 и 26 май ще прави трансфери до Монте Карло, където се провежда кръг от Формула 1.

Двамата с Нина живеят почти целогодишно в своята VIP приказка, като само през зимата се прибират в Пловдив.

През юни 2022 г. те споделиха пред bTV:
„Стремим се да се обграждаме само със заможни хора, за да взимаме пример от тях и да държим тяхното ниво. След 10 години си представям живота ни в много лукс – с апартамент в Кан и с вила в съседство на Филип Плейн. Оттам нататък само ще живеем, ще се наслаждаваме на живота, защото той е даден да се живее, а не да се работи“.

Няколко месеца по-рано те признаха в онлайн рубриката на "Шоуто на Николаос Цитиридис": Ако заченем дете на Ривиерата, ще поканим Филип Плейн за кръстник.