Българската актриса Мария Бакалова беше с една от най-забележителните визии на кинофестивала в Кан. В класация на Hello! тя попада на трето място с аутфита си от червения килим. 

Мария Бакалова внесе изключителен драматизъм в обемната рокля от тюл, с която се появи на бляскавото събитие. Една изключителна вечер за актрисата от бургас. Мария изигра ролята на Ивана Тръмп в "Стажантът". 

Снимка: Getty Images/колаж

В класацията тя се нарежда веднага след актрисата Кейт Бланшет и фотомодела Кандис Суейнпоъл.

МАРИЯ БАКАЛОВА И РОКЛЯТА 

Най-големите и най-ярките звезди на хОливуд обичат живота на Френската ривиера. След пресконференциите за филмите, седмият ден на Кан завърши с епичен червен килим за "Стажантът".

Снимка: Getty Images/колаж

Разгледайте всички снимки с тази зашеметяваща визия в ГАЛЕРИЯТА. 

Мария се появи на червения килим с платинено руса коса, прибрана на тила, и сочни устни. 

Разкошната рокля, която носи, е от пролетната колекция 2016 г. на  Dolce & Gabbana. Горната част е минималистично бюстие, а долната - богато разкроена пола с тюл и рисунки. 

Едрите бижута, които Мария е избрала, за да допълни визията си, са на Chopard.

МАРИЯ И РОЛЯТА

"Толкова съм развълнувана за световната премиера на нашия филм "Стажантът" (The Apprentice). За мен беше удоволствие да говоря с Vanity Fair за филма и да работя с невероятния екип - режисьора Али Абаси, Себастиан Стан, Джеръми Стронг, сценариста Гейбриъл Шърман и продуцента Ейми Баер."

Актрисата сподели и ексклузивни кадри от продукцията. 

Филмът с участието на Мария Бакалова бе сред 5-те препоръчани ленти от фестивала на NY Тimes. 

"В тази своеобразна политическа история за произхода на Доналд Тръмп участват Себастиан Стан в ролята на младия Доналд Джей Тръмп, Мария Бакалова в ролята на първата му съпруга Ивана и звездата от "Наследство" Джереми Стронг в ролята на ментора на Тръмп, фиксърът Рой Кон. Възможно ли е това да е единственият филм в Кан тази година, който може да получи едновременно "Златна палма" и класация за "Социална истина"?"

Снимка: Getty Images/колаж

Разгледайте всички снимки с тази зашеметяваща визия в ГАЛЕРИЯТА. 

Припомняме, че номинараната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в биографичния филм на режисьора Али Абаси „Стажантът“, който е включен в конкурсната програма на филмовия фестивал в Кан. Филмът разказва за живота на Тръмп като бизнесмен с недвижими имоти през 70-те и 80-те години на миналия век.