Нина и Борислав Димитрови живеят в пловдивския квартал „Кършияка“, а в интернет са известни като Пиленцата от Монако.

Запознават се преди две години и шест месеца по-късно се женят. Сватбеният подарък от кумовете е пътуване до Монако. Така се ражда приказката за Пиленцата от Монако.

„Целта ни е да станем милионери, а след това милиардери… Всеки втори ни разпознава и иска да се снима с нас. Когато излизам от вкъщи, винаги трябва да съм облечена добре. Дори и с анцуг да си, трябва да е хубав, на марка“ – пояснява Нина в предаването „Смени жената“.

Вижте целия епизод в btvplus.bg

Борислав е известен с прякора си Боби Манекена и със страстта си към дрехите на Филип Плейн. Той продава коли, внос от Нидерландия, а Нина работи в международна компания.

През лятото тя работи на рецепцията на сезонен хотел, а Боби прави ВИП трансфери от летището. Така двамата се срещат със звезди от световна величина.

Снимка: bTV Media Group

„Стремим се да се обграждаме само със заможни хора, за да взимаме пример от тях и да държим тяхното ниво. След 10 години си представям живота ни в много лукс – с апартамент в Кан и с вила в съседство на Филип Плейн. Оттам нататък само ще живеем, ще се наслаждаваме на живота, защото той е даден да се живее, а не да се работи“ – поясняват своето верую Пиленцата от Монако.

Снимка: bTV Media Group

В началото на февруари двамата споделиха в онлайн рубриката на "Шоуто на Николаос Цитиридис": Ако заченем дете на Ривиерата, ще поканим Филип Плейн за кръстник.

Повече по темата вижте тук: