Нина и Боби Манекена, по-известни като "Пиленцата от Монако", гостуваха в "По-късното шоу на Николаос Цитиридис". Те съобщиха, че след едноседмична раздяла, отново са заедно.

„Скарахме се на моя имен ден, 14 януари. Имахме резервация за 5-звезден хотел и на рецепцията започнах да питам Боби няма ли да имаме деца, да си родим едни малки манекенчета. Боби каза, че още му се живее и иска да си избухва гъзарски на Ривиерата. На мен ми падна пердето и му казах: Ставай и си тръгвай“ – сподели Нина пред Николаос.

Боби също представи своята версия. Според него Нина е била много разстроена, защото наскоро е починал неин близък.

„Исках да си почина малко от нея, но не можах да го направя, постоянно се чувахме по телефона“ – поясни Манекена.

„След раздялата отидох на червения килим да си поплача. Въпреки скандала му резервирах уникален хотел в Любляна, за да му е луксозно дори и в този тежък момент. Ние си имаме пълно доверие. През тази седмица не излизах от вкъщи, защото на улицата постоянно някакви араби се закачаха с мен. Мои последователи в интернет ми предлагаха пари и ме съветваха да се разделя с Боби. Аз обаче пари не приемам. Обожавам Борислав, пожелавам на всеки да има такава любов“ – разказа Нина.

Двойката, чийто кум е Николай Бареков, сподели, че ще има малки пиленца, когато му дойде времето. Това е божа работа, а ако не стане, може да се пробва инвитро. Нина призна, че, ако зачене на Ривиерата, ще поканят Филип Плейн за кръстник. Ако зачене в България, кръстник ще е техният приятел от Пловдив Ванката.