Плеймейтката Нора Недкова е в Кан, където в момента се провежда филмовият фестивал, събиращ във френския град звезди от цял свят.

„Мис Плеймейт“ 2019 се снима с Ева Лонгория,

Снимка: Instagram/nora_nedkova


разходи се по прочутия крайбрежен булевард „Кроазет“

Снимка: Instagram/nora_nedkova


и посети луксозния ресторант Zuma.

Снимка: Instagram/nora_nedkova

Нора Недкова се похвали и с посещението си в клуб Chrystie, където слуша на живо американския рапър с виетнамски и ямайски корени Тайга.

Снимка: Instagram/nora_nedkova

В Кан е и актрисата Мария Бакалова.

Биографичният филм за Доналд Тръмп "Стажантът" с нейно участие беше представен на кинофестивала и участва в конкурсната програма.

Премиерата беше сред най-очакваните събития на фестивала, съобщава "Холивуд рипортър", сравнимо единствено с прожекцията на "Мегалополис" на Франсис Форд Копола. Според медията филмът е завършен буквално дни преди премиерата в Кан.

Филмът проследява пътя на младия Доналд Тръмп като магнат в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк. Заглавието е "заето" от риалити шоуто, което водеше бившият и настоящ кандидат за президент на САЩ, направило го известен във всяко американско домакинство.

Ролята на бившата съпруга на Тръмп – Ивана, се изпълнява от Мария Бакалова. Сред противоречивите сцени в "Стажантът" е тази, в която Тръмп хвърля Ивана на пода и я изнасилва. Според "Варайъти" сцената е била консенсусна, но неудобна. Реакциите на публиката във фестивалния дворец по повод видяното на екрана са били противоречиви, съобщава изданието.

След прожекцията режисьорът Абаси поздрави актьорите, участващи във филма, а седящата в залата Кейт Бланшет прегърна Мария Бакалова.

Миналата година Нора Недкова също бе в Кан за фестивала. Повече по темата вижте тук: