Най-големите и ярки звезди на Холивуд обожават живота на Френската Ривиера! А седмият ден в Кан приключи с епичен червен килим за представянето на филма "Стажантът" (The Apprentice).

Включващ участието на Себастиан Стан, Мария Бакалова и Джереми Стронг, актьорският състав на филма премина изключително стилно по червения килим в понеделник вечер, като същото направиха и холивудските звезди Кейт Бланшет, Барбара Палвин и Уини Харлоу.

Разгледайте най-добрите тоалети от седмия ден по-долу...

Снимка: Getty Images

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет блестеше на червения килим в черна рокля с голи рамене. По-рано през деня легендарната актриса даде интервю Анджелик Джаксън като част от Kering Women in Motion Talks - вижте какво каза актрисата на следващата страница.

Снимка: Getty Images

Кандис Суанпол

Кандис Суанпол заложи на визия в бяло, като премина по червения килим в рокля без презрамки, украсена с деликатни флорални апликации. Визията на супермодела беше допълнена с инкрустирано с диаманти колие във формата на ангелски крила.

Снимка: Getty Images

Уини Харлоу

Уини Харлоу излъчваше елегантност в украсен с мъниста тоалет в две части, който беше комбиниран с ефектна шапка с широка периферия.

Снимка: Getty Images

Барбара Палвин

Барбара Палвин гонеше визията на Мортиша Адамс на червения килим, залагайки на черна дантелена рокля и тъмно червило.

По време на фестивала в Кан австралийската актриса Кейт Бланшет, посланик на добра воля на Агенцията на ООН за бежанците, призова филмовата индустрия да направи крачка напред и да включи техните невероятни истории. Звездата е в Кан за премиерата извън конкурсната програма на филма „Слухове“, в който седемте лидери на най-богатите либерални демокрации в света се губят в гората, опитвайки се да изготвят общо становище. 

„Хората, които са разселени, имат глас, имат история. Техните истории са толкова невероятни и вдъхновяващи“, каза носителката на „Оскар“ по време на лекция на филмовия фестивал в Кан.

Бланшет, която от 2016 г. се среща с бежанци като пратеник на ВКБООН, заяви, че 114 млн. души по света са били разселени от насилие и война.

„Винаги съм недоумявала защо повече филми не говорят пряко или косвено за това. Колкото повече изключваме тези гласове от нашите разкази, толкова повече ги отчуждаваме. Затова бих искала да кажа на хората, когато мислят за режисьори, с които биха могли да работят, или за истории, които биха ги заинтересували... просто направете списък с хора, които не изглеждат като вас, които не са имали опит като вас, и вижте какви истории бихте искали да разкажете“, каза Бланшет.