Плеймейтката Нора Недкова, която напоследък се е отдала на пътешествия по света, се похвали със срещи, за които биха и завидели поколения жени по света – с Лео ди Каприо, Харисън и Форд и Джони Деп. В момента 29-годишната българка е в Кан, където се наслаждава на някои от премиерните прожекции на ленти по време на емблематичния кинофестивал в курортния град.

„Мис Плеймейт“ 2019 е отседнала в един от известните хотели в Кан – „Карлтън“, който е желано място за престой от много знаменитости. Причината е, че освен луксозен, той се намира в центъра на фестивалното градче на Френската ривиера и само на няколкостотин метра от Фестивалния и конгресен дворец, в който се провежда едно от най-значимите събитие в киното всяка година.

„Отново е това време от годината !
Любимият ми Кан и 76-то издание на Филмовия фестивал.
След години на ремонт и най-емблематичният хотел вече отвори врати !
Ще предам поздрави на Джони Деп от вас.“

Това написа Недкова и сподели story, от което става ясно, че е успяла да види Джони Деп отдалече.

С Лео ди Каприо обаче плеймейтката има много близка среща и успява да се снима с него. Както и с актьора Тоби Магуайър. От Инстаграм профила й разбираме, че Недкова е успяла да присъства на премиерата на новия филм на Мартин Скорсезе, в който участва именно Лео ди Каприо, както и Робърт де Ниро.

„Чувствам се специална до този талантлив и много красив мъж!“, написа Нора към снимката си с холивудската легенда.

29-годишната Нора Недкова е успяла да се щракне и с легендарния Харисън Форд.