Атанасия Бачорски сподели нова доза снимки и размисли от луксозната семейна почивка в Дубай.

„Край на летните дни. Край и на нашата почивка. Това лято успяхме да си откраднем само няколко. Най-вероятно няма да имаме възможност за други в следващите месеци“ – написа 26-годишната Атанасия, която е бременна с второто си дете.

Ден по-рано тя сподели снимки от луксозен бутик в Дубай.

 

„Happy Wife = Happy Life. That’s it. Да бъда Жената и по-нежната половинка, за която се грижи мъжът. Преди никога не си го позволявах.

Какво ме накара да направя пълен, обратен завой?

От целия стрес и затрупване с работа, заради фикс идеята ми да изкарам огромна сума пари. В рамките на 5 месеца два пъти преживях това усещане да стоя и да чакам изследванията си за рак на 25 г.! Толкова ме беше страх.

Затова – Носете си новите дрехи, живейте си живота, отглеждайте си дечицата, пътувайте и по-полека с амбициите и стреса, защото утре умираш и всичко приключва“ – съветва Атанасия и завършва с послепис „Тъпи и неискани коментари, моля, спестете си ги“.

Очаквано, този пост предизвика много коментари.

„Т.е. щастието се купува с пари? Понякога седя и се чудя на хилядите т.нар. инфлуенсъри дали въобще мислят, като пишат постове… това ли е най-важното? Луксозен живот и маркови дрехи и обувки? Дубай, Малдиви… все комерсиални места, където масово има тормоз над хора с low profile jobs, където ножицата между богати и бедни е невъобразима… Защо няма смислени постове от пътувания, нещо за пример, за размисъл, а само фукане и консуматорството…“ – пише един от 133-те хиляди последователи на Атанасия.

„Да, стресът е най-опасното нещо, но пък стремежът ти го имат 98% от момичетата. Разликата е, че ти можеш да се отпуснеш и да си гледаш живота с човека до теб, дори да не изкарваш никакви пари. Лека бременност“ – пише друг потребител в Инстаграм.

„И аз миналата година чаках такова изследване и си мислех, че съм пътник, тогава се зарекох, че ще бъда нов човек, че ще се променя, обаче това беше за кратко. Забравя се ужасът. Вие сте свръхамбициозна, от това което сме видяли в профила, съмнявам се да успеете да се промените“ – гласи друг коментар.

Припомняме, че в края на юли Атанасия и бизнесменът Даниел Бачорски се ожениха в луксозна вила на брега на езерото Комо.

В началото на август семейството имаше други два повода за празнуване. На 1 август Емели, дъщерята на Бачорски от първия му брак, навърши пет години, а на 4 август техният син Даниел-младши отпразнува третия си рожден ден.

Повече за сватбата и почивката в Дубай вижте тук: