Народната певицата Росица Пейчева, която през лятото на 2023 г. навърши 50 години, роди своето бебе. Изпълнителката зарадва бащата на детето си и своите почитатели с новината в ранния следобед на 14 май.

„Няма по-велико щастие. Днес 14 май с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце!“, пише певицата в пост, с който обяви щастливата новина. За по малко от 2 часа той събра над 1500 харесвания във фейсбук.

„Благодаря на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!“, споделя емоцията си народната певица.

„Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!“. Това бяха думите на нейния съпруг Николай. Освен емоционалните думи, той сподели и тяхна обща снимка.

Народната певица стана майка за трети път. Тя вече има две пълнолетни деца, а преди няколко години се омъжи за втори път. Сегашният й съпруг се казва Николай Петров и двамата често показват любовта си един към друг със снимки и публикации в социалните мрежи.

Росица редовно споделяше снимки по време на бременността в своя Фейсбук профил. На тях се вижда как коремчето й постепенно расте, а тя самата се радваше и на всеки празник и повод за празненства.

Освен възрастта, на която ражда отново, изпълнителката изненада последователите си и с още нещо любопитно.

„С рокличката съм, която съм износила първите си две рожби, почти на 30 години е“, пише певицата на една от снимките си, докато е още бременна.

„Безпрекословната, ежедневна помощ, топлите думи и голямата радост, която чета в очите на моя съпруг Ники, подкрепата от децата ми, близките ни, си заслужават и ми дават сили“. Това са нейни думи, с които споделя чувствата си по време на бремнността

Припомняме, че певицата отдавна се раздели с първия си съпруг, а преди време той претърпя трагичен инцидент, който сложи край на живота му.