Холивудският актьор Леонардо ди Каприо е бил забелязан на среща с 23-годишната актриса Виктория Ламас на фона на слуховете, че е имал романс с модела Джиджи Хадид.

48-годишният актьор, който от години е обект на шеги заради факта, че не се среща с жени над 25 години, е бил видян с Виктория във Холивуд.

Снимка: Getty Images

Тя е дъщеря на 54-годишния актьор Лоренцо Ламас и се подчертава, че от общите снимки на двойката стана ясно, че тя е родена две години след излизането на филма на Леонардо "Титаник" през 1997 г.

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо и Виктория са забелязани да напускат клуба "Бърдс стрийт", преди да се качат заедно в кола, докато актьорът - облечен с характерната си черна бейзболна шапка, както и със сини дънки, черно яке и тъмен пуловер с висящо отгоре златно колие - се смее и шегува.

Снимка: Getty Images

През септември Леонардо беше заснет с 27-годишната Джиджи Хадид, което предизвика шеги, че за пръв път актьорът се среща с някого над 25 години.

Това щеше да отбележи и първия му романс с жена, която е станала майка, защото Джиджи има 2-годишна дъщеря Хая от бившия певец на One Direction Зайн Малик, припомня БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в следващото видео: