Леонардо ди Каприо и настоящата му приятелка Камила Мороне са заедно от декември 2017 г. и папараците редовно ни дават снимки на двамата, които изглеждат много влюбени. Във връзката им обаче предстои нещо, което ще е историческо за любовните отношения на Леонардо – след по-малко от година приятелката му ще навърши 26 години!!!

Това не изглежда кой знае колко разтърсващо събитие, но е факт, че Леонардо, който е на 47 години, никога не е излизал с жена, която е на повече от 25. Това ще е решаваща година за отношенията му с Камила – двамата или ще се разделят, или тя ще стане най-възрастната жена, с която Лео някога е бил.

Когато двамата се запознават, Камила е само на 20. Тя навърши 25 на 16 юни и почитателите на звездата от „Титаник“ веднага започнаха да се шегуват, че е достигнала „възрастовата граница“.

И действително актьорът никога не е излизал с жена на повече от 25 години. Единствените му приятелки, които са били на 25, са Бар Рафаели, Кели Рорбах и Нина Агдал. И за трите това се оказва възрастта, в която любовната им история с Лео приключва.

Най-младата жена, с която е излизал Леонардо ди Каприо през последните 23 години, е Жизел Бюндхен, която е само на 18 години, когато започва да излиза с младия актьор. Самият Ди Каприо е на 24 години тогава и има една номинация за „Оскар“.

Ако Лео и Камила останат заедно още една година, тя ще стане най-възрастната му приятелка, но не и жената, с която е бил най-дълго. През лятото на 2023 г. ще са били заедно от 6 години – точно колкото с Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.