Леонардо ди Каприо и приятелката му Камила Мороне са се отдали на горещи ласки на плажа в Малибу.

47-годишният носител на "Оскар" не можел да откъсне ръце от много по-младата си приятелка - 27-годишната Камила. Двамата нежно се целували, докато се разхождали боси по брега.

И двамата са били облечени с удобни, семпли дрехи. Тя, като истинско дете на природата – дълга пола и тънък пуловер в натурални цветове. Той – бермуди, тениска и шапка с козирка.

Останали само по бански, те разходиха и кучето си Джак.

Камила често споделя свои снимки без грим и с ежедневно облекло. Естествената й красота е нещо, за което мнозина могат да й завидят.

Любовта й към животните, както и опазването на околната среда, е интерес, който и двамата с Дикаприо споделят.

Може би точно това стои в основата на любовта им.

За връзката на начинаещата актриса и доста по-опитния Леонардо ди Каприо научихме преди през 2017 г.

Една от основните теми тогава беше значителната им възрастова разлика – толкова голяма, че когато Леонардо е получил първата си номинация за „Оскар“, Камила все още не е била родена.

Тогава пред вестник "Los Angeles Times" Морен коментира, че е подразнена как медиите е приемат просто като приятелката на някого:

„Малко е дразнещо, защото ми се струва, че човек трябва да има своя идентичност, а не само да говорят с кого излиза. Разбирам защо хората ме свързват само с него, но вярвам, че с времето това ще става все по-маловажна подробност.“

Една от най-известните връзки на Леонардо беше с топмодела Жизел Бюндхен.

Двамата се разделят за кратко през 2002 г., но когато отново се събират през 2003 г. са дори по-близки. Започват да пътуват заедно все по-често и през 2004 г. списание „Пийпъл“ съобщава, че актьорът е поръчал годежен пръстен. До брак, а и до годеж, доколкото ни е известно, никога не се стига.