Малко след като излезе новият му филм „Не поглеждай нагоре“, Леонардо ди Каприо се отдаде на заслужена почивка на Карибите. Актьорът и приятелката му Камила Мороне бяха заснети от папараци на плажовете на остров Сен Бартелми.

Някои по-злобни потребители на социалните мрежи веднага отбелязаха, че носителят на „Оскар“ малко е напълнял, но за сметка на това Камила, която е с около 25 години по-млада от него, изглежда безупречно.

За връзката на начинаещата актриса и доста по-опитния Леонардо ди Каприо научихме преди през 2017 г. Една от основните теми тогава беше значителната им възрастова разлика – толкова голяма, че когато Леонардо е получил първата си номинация за „Оскар“, Камила все още не е била родена.

Тогава пред вестник "Los Angeles Times" Морен коментира, че е подразнена как медиите е приемат просто като приятелката на някого:

„Малко е дразнещо, защото ми се струва, че човек трябва да има своя идентичност, а не само да говорят с кого излиза. Разбирам защо хората ме свързват само с него, но вярвам, че с времето това ще става все по-маловажна подробност.“

И действително от тогава кариерата ѝ се разви. В момента тя участва в сериала на „Амазон“ „Daisy Jones & The Six“.