47-годишният Леонардо ди Каприо и 25-годишната актриса и модел Камила Мороне са сложили край на връзката си. За това съобщава източник на списание „Пийпъл“. Новината обаче едва ли е изненада за почитателите на Лео, тъй като е известно, че той никога не излиза с жени над 26-годишна възраст.

Двамата за пръв път бяха забелязани заедно през 2018 г., но потвърдиха официално връзката си в началото на 2020 г. До този момент нямаше никакви индикации между тях да има каквито и да било проблеми, а раздялата им все още не е официално потвърдена.

През 2019 г. и през 2020 г. „Пъйпъл“, позовавайки се на неназовани източници, ни съобщиха, че двамата „обичат да прекарват време заедно“ и отношенията им стават все по-сериозни. Няма как обаче да сме сигурни за нищо от това, тъй като те пазеха връзката си далеч от публичното пространство и единствено нахалството на папараците ни позволяваше понякога да надникваме в личния им живот.

Наистина ли Леонардо ди Каприо никога не е излизал с жена над 25 години?

Действително актьорът никога не е излизал с жена на повече от 25 години. Единствените му приятелки, които са били на 25, са Бар Рафаели, Кели Рорбах и Нина Агдал. И за трите това се оказва възрастта, в която любовната им история с Лео приключва.

Леонардо ди Каприо и Жизел Бюндхен
Снимка: Getty Images

Най-младата жена, с която е излизал Леонардо ди Каприо през последните 23 години, е Жизел Бюндхен, която е само на 18 години, когато започва да излиза с актьора. Самият Ди Каприо е на 24 години тогава.

Леонардо ди Каприо и Бар Рафаели
Снимка: Getty Images

Връзката на Леонардо и Камила Мороне продължи по-малко от 5 години и макар да е една от по-дългите, не е рекордьор. Най-дълго продължиха отношенията му с Жизел Бюндхен и Бар Рафаели – по 6 години.

Снимка: Getty Images

Ако звездата от „Титаник“ и младата му приятелка бяха останали заедно само още една година, Камила щеше да счупи „25-годишната бариера“ и да стане най-възрастната жена, с която Ди Каприо някога е излизал (макар и да е на половината от възрастта му).

Сега честта да стане първата 26-годишна в леглото на актьора ще се падне на някоя друга, но дори това не е задължително. Голяма холивудска звезда като Леонардо ди Каприо може да излиза с под 26-годишни до края на живота си.