Само две седмици, след като таблоидите заподозряха интимни отношение между холивудската суперзвезда Леонардо ди Каприо и разведена 22-годишна украинка, се заговори за нова, още по-бляскава връзка на актьора – със супермодела Джиджи Хадид.

Снимка: Getty Images

 

Слуховете се родиха след като двамата бяха снимани на парти, организирано от приятел на Леонардо. Папарашките снимки, направени отдалеч, показват, че поне в един момент двамата са били изключително близки един до друг.

 

 

Допреди около година Джиджи Хадид имаше връзка със Зейн Малик, но двамата окончателно скъсаха в края на октомври. Сега красавицата е свободна.

Снимка: Getty Images

Двамата биха били отлична двойка, а Джиджи напълно отговаря на типа жени, с които излиза Леонардо, но ако информацията за отношенията им се окаже вярна, Леонардо ще трябва да наруши свое дългогодишно правило – Джиджи не само ще бъде първата му любов, която е ставала майка, но и ще е най-възрастната жена, с която някога е излизал.

 

 

Макар 27 въобще да не се счита за „напреднала възраст“, факт е, че Леонардо ди Каприо никога не е излизал с жена на 25 години. Той имаше няколко връзки с жени, които достигнаха тази „пределна“ възраст, но приключи отношенията си с всяка от тях малко след 25-ия им рожден ден.

От друга страна самият Леонардо ще навърши 48 след около два месеца, така че може би е време да вдигне възрастовата граница.

Ако Леонардо и Джиджи са заедно, моделът може да поиска от сестра си рецептата за сарми, за да му готви: