Леонардо не си губи времето – броени часове, след като научихме, че се е разделил с досегашната си приятелка, актьорът беше свързан с друга млада красавица. Звездата от „Титаник“ беше забелязан с 22-годишната украинка Мария Берегова. Това разпали и спекулациите, че между двамата може да има нещо.

Двамата са били забелязани на яхта в Сен Тропе, съобщава „Дейли Мейл“.

Самата Мария е не по-малко интересна от предполагаемия си нов приятел. Красавицата беше омъжена за бизнесмена Ахмед Масуд Абделхафид, внук на един от най-големите поддръжници на Моамар Кадафи в Либия.

Берегова е израсла в Швейцария, но в момента е в Лондон и учи, за да управлява фармацевтичната компания на родителите си.

Слуховете за връзката им се допълват и от факта, че и двамата са свободни. Тази седмица научихме, че Леонардо ди Каприо се е разделил с приятелката си Камила Морони, с която беше заедно близо 5 години.

Леонардо ди Каприо е много потаен що се отнася до личния му живот и е много трудно да кажем със сигурност какви са отношенията му с която и да е от бившите му приятелки. Единственото, което се знае със сигурност е, че предпочита млади жени и никога не е излизал с жена над 25-годишна възраст.

Актьорът, който беше награден с Оскар за ролята си в „Завръщането“, в с 25 години по-възрастен от Мария Берегова.