Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев, е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто “България търси талант”, което започва отново в ефира на bTV тази пролет. Усмихнатият младеж с десетки хиляди последователи в социалните мрежи, милиони гледания на видеата му в YouTube, с много успешни и награждавани филми и проекти зад гърба си и големи планове за бъдещето, ще поведе зрителите на любимото шоу за таланти по bTV зад кулисите му, за още повече забавни и непоказвани моменти.

Рубриката “Още от България търси талант” с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Новият водещ е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера. Като създател на уеб-сериала "Да се изгубиш нарочно", документално приключение сред най-затънтените селца в България, Крис печели наградата "Будител на годината" през 2018 г. и е "Най-вдъхновяваща личност" за 2019 г. 

През 2020 г. печели наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти, а през септември същата година представлява България като част от младежкото жури на международния кинофестивал във Венеция. Обaятелното, ново лице на “Още от България търси талант” е истински мулти-талант, а сред участниците в новия сезон той определено ще се чувства “на място”.

Снимка: bTV Media Group

С чаровното си, интелигентно и позитивно присъствие в бекстейджа той ще “изправя” новите таланти пред камерата си за още вълнуващи моменти и неподправени емоции, ексклузивно за феновете на шоуто онлайн. Освен участниците, звездното жури в лицето на Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта, и водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов също ще бъдат поставени в неочаквани и смешни игрови предизвикателстава, и то неведнъж през сезона. От екипа на bTV издават, че появата на самия Крис в шоуто е съвсем неподозирана и забавна, а повече за този момент зрителите предстои да разберат скоро.

“Да бъда ко-водещ в новия сезон на “България търси талант” освен голямо приключение е и сбъдната моя мечта, тъй като от малък следя формата. Често именно това е било предаването, което е събирало цялото ни семейство пред телевизора вкъщи”, споделя вълнението си Крис Захариев и добавя: “По време на снимки беше много забавно! Всеки ден посрещахме таланти от всички краища на България и света. Атмосферата, огромният професионален екип на шоуто, кастингите и шегите с журито по време на снимките са много специални. Благодарен съм за това приключение!”.

Новият сезон на “България търси талант” ще започне съвсем скоро в ефира на bTV с над 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера, които феновете ще могат да проследят във всички платформи на bTV Media Group.