Започнаха снимките на новия сезон на най-успешното ТВ шоу за таланти у нас - "България търси талант" по bTV. Славена Вътова, която е жури в предаването за таланти, гостува в студиото на "Тази сутрин", за да разкаже интресни подробности за предстоящия седми сезон.

"Първо те зареждат нас и ние просто им връщаме тази енергия. Супер развълнувани сме всички - в изцяло ново студио сме, с много видео стени", каза Славена Вътова за участниците в седия сезон на "България търси талант".

"При много строго спазване на всички противоепидемини мерки, за да се ограничи разпространението на COVID-19. Масата на журито не е една, а вече са четири, като всяка има златен бутон. Всички сме с маски, когато не сме пред камера, спазва се изключително много дистанция", коментира промените в предаването, наложени заради новия коронавирус.

"Хората много са развихрили въображението си. Класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, са най-малко преобладаващи. Имаме много българи, живеещи в чужбина, които покрай обстановката са се прибрали", каза Славена Вътова.

"Имаше номер, в който аз взех участие по желание на презентиращите. И е нещо, което толкова ме разтърси, че съм сигурна, че ще го помня до края на живота си", сподели тя.

"Има много сълзи от радост в ефир - неща, от които направо губим ума и дума. Много хора се явиха на кастинга и те ще предивикат небивал интерес през пролетта", каза Славена.

"Много сме различни, което е важно. Този сезон доста спорим и влизаме в дискусии с останалите от журито. Единодушни сме в това, че има изключително много талантливи хора", допълни тя.

"Много хора ще бъдат докоснати емоционално от това, което ще видят. Предстои ни едно невероятно шоу през пролетта", заявява Вътова.

"Трябва да сме много отговорни към това, което се случва. Трябва да сме търпеливи, концентрирани и максимално позитивни", споделя Славена как да преминем по-леко през COVID-19 пандемията.

Вижте какво още сподели Славена Вътова във видеото най-горе!