Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен класицизъм. Облеклата са с минималистичен силует, по-функционални и не толкова драматични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават чрез комбинирането на няколко различни материи и десени като вълна и кадифе.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Костюмите, съчетани с тесни, прави панталони с басти, доминират през този сезон. По някои от тях има декоративни ленти отстрани. Саката с дължина около ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното се комбинират, както с панталон, така и с рокли, и поли с блузи.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Роклите с прав и трапецовиден силует са подходящи да ежедневието и са с дължини около и над коляното. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Новото в колекцията са трикотажните спортни облекла – блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, които са подходящи за свободното време. Тези облекла са украсени с бродирани биета с надпис „ЖЕНИ СТИЛ” на кирилица, латиница и китайски йероглифи.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Материи: Вълна, кашмир, тафта, коприна, трико, дантела, кадифе
Десени: Каре, пепит, дюс
Цветове: Черно, бяло, екрю, бежово
Фотограф: Костадин Кръстев-Коко
Грим: Любомир Николов
Прически: Тони Янев
Стилист: Андреа Стефанова

Всички снимки можете да видите в галерията по-горе.