„При мен рожденият ден минава метър, защото на Коледа имам и имен ден, така че три празника с един подарък. Можете да се възползвате от тази промоция“ – пошегува се Ицо Хазарта в „Тази събота и неделя“ в интервю, изпълнено с много ирония.

„Тази година на такива като мен ни беше забранено да работим, но пък имах свободно време да бъда в големите търговски вериги, които, за щастие, са отворени. Там постигнахме така желаната заедност. Иначе седенето вкъщи и яденето се отразяват еднакво на всеки, аз не правя изключения. Може би ще прозвучи извратено за някои, но аз имах дори време да прочета някакви книги. Това е сериозен порок в днешно време, но имам рожден ден и мога да кажа за тази моя привичка. Знам, че не ми личи“ – така Христо Петров коментира отиващата си година.

Относно онлайн обучението той сподели, че за много родители училището е като безплатен клуб, където да си оставят децата, някой да им ги гледа. Може и да научат нещо, но най-важното е някой да ги гледа.

Той припомни, че от началото на учебната година 70 учители са починали. Затова в момента единствената възможност за обучението на децата е то да е онлайн, за да се съхрани животът на учителите. Не е това, което искаме, но нямаме избор.

Ицо Хазарта има две дъщери и очаква трето дете.

„Вълнението ни започна още със самия процес на създаването на детето. Ние даже с жената често репетираме този процес, припомняме си го“ – коментира рапърът, като не пожела да издаде пола на бебето.

Той е бил наскоро в Испания. Там изпълнители като него получават 80% от декларирания доход за предишната година.

„Знам, че това тук няма как да се случи, трябва военни кораби да се купуват. Освен това сега е идеалната година да вдигнем заплатите на полицаите“ – анализира Ицо Хазарта.

Той отново ще е в журито на „България търси талант“ и сподели, че в новия сезон има по-различни участници и прекрасни изпълнения. Дори ще видим рекордьори на „Гинес“ и някои „неща, които бих нарекъл чудо на природата“.

„По време на снимките имаше строг медицински контрол. Това имаше и друг положителен ефект – редуцира броя на психичноболните, които желаят много да се изявят в подобни формати и жънат сериозни успехи в други телевизии“ – разказа певецът.

Новата 2021 г. музикантът коментира така:
„Ще имаме 15-16 км нова магистрала. Ще има избори, ще ни вдигнат заплатите, така че ще има за пържолки, за това, за друго... Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: „Всичко ще бъде наред!“

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.