Балканската музикална звезда Лепа Брена е се забавлява на скъпата си яхта. В компанията й oбаче не бяха съпруга и децата й - Стивън, Виктор и Филип, а близката й приятелка и колежка Емина Яхович. 

Лепа Брена е, без съмнение, както велик работохолик, така и хедонист. Примата на сръбската музика знае как да работи, но знае и как да се забавлява. Въпреки че популярната певица отдавна се е оттегли от сцената и да се наслаждава на живота, все още изнася концерти по целия свят и се радва на любовта на своите почитатели. 

Когато дойде лятото обаче, тя винаги намалява броя на участията си. Така успява да се наслади на дълга ваканция на море.

Най-голяма нейна слабост са почивките на яхтата й. Brenna Yacht е като втори дом за всички в семейството. Това е техен "адрес" през летните месеци, защото именно там могат да бъдат открити най-често.

Лепа Брена откри тазгодишния летен сезон на яхта облечена елегантно и с чаша шампанско в ръка. Но компанията не бяха децата й, нито съпругът й, а младата й колежка Емина Яхович.

"Вечното ми вдъхновение. Като жена, като майка и като звезда", написа Емина, под обща снимка с народната дива.