Коледната картичка на херцозите на Кеймбридж за 2020 г. е заснета от фотографа Мат Портиъс в имението им в Норфолк.

На кадъра, направен още през есента, най-голямо впечатление прави широката и естествена усмивка на принц Луи, който е и най-малък – само на две години. Вляво от него е принц Джордж (7), който е пряк престолонаследник след дядо си Чарлз и баща си Уилям, а вдясно е сестричката му Шарлот, която е на 5.

Всички от семейството са облечени с пуловери и са седнали върху купа слама, на фона на старателно нацепени дърва.

Една от картичките е изпратена до Националната здравна служба на Великобритания, в която принц Уилям ръкописно е написал благодарностите си за техните усилия в борбата с коронавируса. Подписите отдолу са без формалности: „Уилям“ и „Катерина“.

Миналата година коледната картичка на семейството бе заснета до ретро мотоциклет с кош, а през 2018 г. кадърът бе направен в гората на имението им в Норфолк.

Трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям не се бяха появявали дълго време на публично събитие, затова за медиите представляваше голям интерес тяхното посещение на пантомимен спектакъл в Лондон на 11 декември. Снимките на семейството, минаващо по червения килим пред театъра, бързо обиколиха целия свят.