Осем от общо 22 дами продължават участието си в романтичното риалити "Ергенът". Ето как изглежда една тяхна виртуална класация на базата на популярността им в Инстаграм.

Людмила
13 408 последователи

Прави ни впечатление, че Люси публикува в профила си снимки не само от изискани партита, на които има много красиви и добре облечени жени, но и от различни планини. Наскоро тя бе в района на язовир Белмекен и се изкачи до емблематичното Зъбче – малка скала, върху която е поставен метален кръст. Много от спортистите, които тренират в базата на Белмекен, включително Кубрат Пулев, правят скоростни изкачвания до Зъбчето като част от подготовката си.

Припомняме, че Люси бе дамата, която целуна страстно Виктор още в първата вечер на „Ергенът“. Вижте повече тук:

Деница
15 530 последователи
Бизнес дамата, грижеща се за извеждането от експлоатация на първите 4 блока на АЕЦ Козлодуй, има доста последователи, като се има предвид, че в социалната мрежа е направила едва 38 публикации.

Наскоро тя ни показа уютния си дом. За него и за чудесната градина вижте тук:

В материала "Скучна ли беше срещата между Деница и Ергена" ви попитахме:

 

Могат ли Виктор и Деница да станат двойка?

Дениз
36 450 последователи
За красив модел като Дениз 36 000 последователи не са много, но обърнете внимание кога е създаден профилът – декември 2021 г. На нея й се налага да създаде нов профил, след като старият е деактивиран от социалната мрежа.

„Имах доста еротични снимки и явно хейтърите са го докладвали. Започнах да получавам предупреждения от Инстаграм, включително за снимки по бански, публикувани преди три години“ – поясни Дениз за LadyZone.bg.

„Не вярвах, че ще ми спрат профила, но един слънчев ден го деактивираха. Беше доста демотивиращо, защото трупах последователи в продължение на три години. За щастие, бързо си върнах аудиторията и имам доста работа като инфлуенсър. Наскоро ми изтриха едни сторита от Доминикана, затова повече няма да рискувам и смятам дори снимки по бански да не качвам повече“ – сподели ни Дениз.

Марта
43 130 последователи
36-годишната художничка е единствената дама от риалитито, която има брак зад гърба си. Тя засега е единствената, която Виктор покани на среща във вилата си.

На тази снимка от 15 февруари виждаме дъщеря й, която в този ден навърши 14 години.

Благовеста
52 950 последователи
В Инстаграм г-ца Бонбонова определя себе си като #candygirl, #Model, #travelgirl и #dogslover.

В края на март тя отпразнува 32-ия си рожден ден в компанията на Дениз, Виктория Капитонова, Марта, Деница, Карина, Ния-Косара и Елвира.

„В детството ни рождените дни бяха много весели, тъй като бяха повод разделените ни родители да се съберат. Майка е професионален сладкар и винаги имахме хубави, големи торти“ – сподели пред LadyZone.bg Блага, която има две сестри. Христина живее със семейството си в родния им Ямбол, а Галина е в София.

Александра
65 760 последователи
„Хипнотерапевт и бъдещ психолог консултант“ – четем във визитката й в Инстаграм.

Алекс бе първата дама, която Виктор покани на втора среща. Тя бе и първата, която получи подарък от него – гривна, която предизвика много завист и вълнения в имението.

Изненадващо за един бъдещ психолог, Алекс не се представи на ниво във викторината за обща култура. На въпроса „Кой е написал „История славянобългарска“? тя отговори Иван Вазов, като най-висок връх в Стара планина посочи Мусала, а като главен герой в „Под игото“ – Елица.

Гергана
67 094 последователи

Наскоро певицата представи новата си песен „Ти не си за мен“. В клипа участват още две момичета от "Ергенът" – Елвира и певицата EVA.

Гери се оказа най-добре подготвена за викторината, която тества общата култура на дамите в риалитито. След като получи своята роза, победителката Гери коментира „Тази игра не беше за умни жени, а за обща култура и то от най-ниско ниво. Някои доста се поизложиха“.

Виктория Капитонова
Дамата от Русия оглавява класацията с цели 123 180 последователи! Самата тя следва едва 44 души.

„Моите ритуали подобряват паричната енергия. Пробвай и ти“ – четем в нейното био в Инстаграм. 

При последната си вечеря с Виктор тя призна, че не е изпитвала любов от пръв поглед.

Заявката й в прав текст, че иска да получи скъп часовник от Ергена, стана повод другите момичета да я определят като много меркантилна.

„Виктория се чувства специална не когато Виктор прави нещо за нея, а когато другите й завиждат за нещо. Тя не се бори за сърцето на Виктор, тя се бори да е на финала на една надпревара“ – коментира Деница.

Подобна класация, но за участниците в последния сезон на "Фермата", можете да прочетете тук: