Неочаквано за всички в новия епизод на „Ергенът“ Виктор покани на среща дама, с която вече бе излизал. Александра получи втора среща с него, докато други момичета все още очакват своята първа романтична вечеря с него.

Докато очакваха Алекс да се прибере в имението, Виктория Капитонова коментира:
„На някой минава ли му през главата, че Алекс може да не се върне. Може би Виктор е разбрал всичко за нея и я изпратил директно към България“.

Снимка: bTV Media Group

Алекс обаче се върна, при това не само с роза, но и с подарък – гривна.
„Имахме пикник на плажа и качествена целувка. Хубаво се целува Виктор. Гледахме звездите, говорихме си, после пак се целувахме. Много харесвам Виктор, аз не се целувам с много хора. Това е най-романтичният ден в живота ми“ – разказа Алекс на останалите, докато им показваше гривната.

Снимка: bTV Media Group

„Ревнувам. Неприятно ми е да слушам цялата тази история. Завиждам малко“ – сподели Блага.

Снимка: bTV Media Group

„Гривната е много хубава, но мисля, че има по-достойни за нея. Някой спомена, че струва може би 10 000 евро. Какво се получава – човекът, който реве и предизвиква всички скандали, получава подарък“ – коментира Виктория Капитонова.

Снимка: bTV Media Group

„Тук вече отиваме на чувства. Тежък лукс плюс романтика“ – добави Венета.

Снимка: bTV Media Group

Всички дами обсъдиха как ли се чувства Блага, която е много близка с Алекс.

„Как двете най-добри приятелки излизат с един мъж и после си разказват как се целуват с него. Тъпо е! Блага се преструва, опитва се да каже, че приятелството й с Алекс е вечно“ – анализира Виктория Капитонова.

Снимка: bTV Media Group

„Изпитвам страх… да не съм наранена отново“ – сподели пред камерата на шоуто просълзената Блага.

Снимка: bTV Media Group

Късно вечерта, по време на коктейла, Марта сподели:
„Алекс има някакво раздвоение. Държи се мило, внимателно и изведнъж откача без видима причина и започва да атакува агресивно. Това се случва системно. Не знам дали има проблем с нас или със себе си“.

Снимка: bTV Media Group

„Не е с нас, защото тя се държи така с всеки. Съжалявам Виктор, че не може да я види в истинската й светлина“ – добави Деница.

Снимка: bTV Media Group

Малко по-късно Марта и Деница разговаряха насаме с Виктор в градината, за да му споделят:
„Алекс е в центъра на всеки конфликт. Тя напряга всички. Най-близките й тук са всъщност най-наивните момичета. Те са най-податливи на манипулация“.