„Ти не си за мен“ е седмият студиен проект на Гергана Стаменова. Освен певица Гери е модел и актриса. Безспорно най-запомнящото й участие в телевизионния ефир е това в най-романтичното риалити на bTV – „Ергенът“. 

Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът”, по време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България, довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването, просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и поп-фолк музиката“, споделя Гери, разкривайки процеса по създаване на „Ти не си за мен“.

В „Ти не си за мен“ звучат и вокалите на поп фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в специално създаден за нея костюм. В клипа участие взима и Елвира, едно от момичетата, които се надяваха Виктор да избере за спътница в живота, но отпадна на по-ранен етап от надпреварата за сърцето му.

Първоначалната ми идея за клипа беше различна. Той трябваше да показва, как един обожател ме преследва вманиачено, но аз съм на женско парти. После прецених, че е по-добре да направим момичешки клип, в който няма конкретна история, а просто показва как се забавляваме с моите приятелки. Решихме да добавим секси женски бой с възглавници. Съвсем естествено символът на риалитито, в което участвам, е ярко застъпен. Розата я има в много от сцените“, допълва Гери.

Освен като най-ярката участничка, Гери се изяви и като най-умната и начетена, след безапелационната победа над останалите претендентки за сърцето на Виктор в игра, в която дамите отговаряха на въпроси от обща култура и от областите литература, география и история на България.

Музиката на „Ти не си за мен“ е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста заедно с Румен Борилов. Микс и мастърът са направени от Росен Стоев, а аранжиментът е поверен на Йоан Николаев. За грима се е погрижила Бени Янакиева и „GG S beauty“, а косите са дело на „109 прически“ и Ники Пергамов. Видеото е заснето от Electricity production и Борил Петров.

Още за "Ергенът":