Надпреварата за сърцето на първия „ерген“ в България продължава и тази седмица в ефира на bTV. В четвъртък вечер (21 април) от 21:00 ч. Виктор ще покани една от претендентките на „бърза и яростна“ индивидуална среща, в която двамата ще премерят сили в невиждан досега кален офроуд.

Снимка: bTV Media Group

Коя ще е дамата, която дотолкова ще изненада Ергена с уменията си зад волана, че да успее да го изпревари, и как ще завърши един рязък завой, който буквално ще изправи косата на Виктор?

Снимка: bTV Media Group

Зрителите ще станат свидетели и на откровен разговор между Виктор и Виктория Капитонова, в който тя директно ще му заяви какви подаръци биха я направили щастлива и какво значение имат те в една връзка. Дали Виктор ще реши да я сюрпризира с така мечтания от нея часовник и каква ще е реакцията на Благовеста, когато осъзнае, че е сред малкото, които търсят истинската любов в материалния свят, в който повечето живеят, зрителите ще разберат само в „Ергенът“ от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Темата за секса също ще дойде на дневен ред по време на коктейла в имението. Коя от претендентките открито ще заяви, че не би си поставила бариера, ако се стигне до нещо повече с Виктор? В края на вечерта е време за тринадесетата подред Церемония на розата, след която още едно от момичетата няма да получи цвете и ще трябва да напусне имението завинаги.

За епизода в петък вечер вижте на следващата страница!

В петък вечер (22 април) зрителите ще станат свидетели на поредната групова среща – този път на залива Гюлюклю – едно от безбройните спиращи дъха природни чудеса, скътани в скалите на турското Средиземноморие, където Виктор е подготвил за момичетата много вълнуващи игри и забавления, а най-бързата, смелата и сръчна участничка ще завоюва усамотение с него на плажа. Друга от претендентките, която е част от губещия отбор, но която „ергенът“ досега не е имал възможност да опознае насаме, пък неочаквано ще получи покана за индивидуална романтична среща. Как ще реагират останалите дами и каква ще е причината напрежението да ескалира?

Снимка: bTV Media Group

Изненади очакват зрителите и в имението, където насаме ще останат Александра и Виктория Капитонова, които единствено не получават покана от Виктор за групова среща. Какво ще си кажат двете очи в очи и как ще прекарат деня си в компанията една на друга? По време на вечерния коктейл Виктор ще отведе на ръце една от дамите в спалнята й, а каква ще бъде причината за това, зрителите ще разберат в „Ергенът“ от 21:00 ч. по bTV. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Виктор.

Не пропускайте „Ергенът“ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!