„Аз съм млада, готина... Просто Виктор няма какво да не ми хареса“ – с тези думи 29-годишната Людмила Костадинова от София премина по червения килим на „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

„Май сме се виждали… в един сън. Беше много романтичен. Надявам се да го изживеем“ – каза Людмила на Виктор при запознанството им.

Снимка: bTV Media Group

„Усмивката му е заслепяваща! Направо прониква в сърцето“ – призна малко по-късно тя пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

В хода на вечерта Виктор разговаря на четири очи с голяма част от всички 22 дами. Диалогът в градината с Людмила започна с този неин въпрос:

- Кое е любимото ти място?
- Малдивите.
- О, екзотично! А Италия?
- Не бих казал, че ми е любимо. Красива е, но не ме влече. Бил съм там като дете много пъти и може би затова нямам желание да ходя.
- Аз съм учила италиански, но нивото ми е колкото да разбера, когато някой ми казва, че съм красива… Всъщност това съм го чувала на доста езици.
- Как е на италиански целуни ме?
- Оф, да го кажа или…
- Не, извинявай! Не беше намек – поправи се Виктор.
- Така ли? Малко подвеждащо – разочарова се Людмила.

Снимка: bTV Media Group

По-късно Ергена коментира „Людмила е чаровна и сладка, но с едно лукаво дяволче в очите. Искам да я опозная по-добре… Трябва да й се реванширам“.

Към края на вечерта той помоли Люси за втора среща на четири очи и я отведе зад розовите храсти в градината.

Снимка: bTV Media Group

- Чувствам се като идиот. Притесних се много. Дори в момента съм си глътнал езика и ще карам направо. Мога ли да те целуна?
- Може… Разтрепериха ми се краката. Чувствам се по-специална.
- Така и трябва.

Снимка: bTV Media Group

След това Людмила сподели „Усетих някаква тръпка. Поне аз, надявам се и той“.

Снимка: bTV Media Group

В първи епизод на романтичната приказка „Ергенът“ само една дама получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ е за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов. Повече за нея вижте тук: