В новия епизод на „Ергенът“ Виктор покани на групова среща шест от дамите. Всъщност срещата бе под формата на тематични фотосесии с всяка от тях. Деница избра „Младоженци“, Дениз – „Спасители на плажа“, Виктория – „Фермери“, Александра – „Пепеляшка“, Блага – „50 нюанса сиво“, а Гери – „Адам и Ева“.

Всички бяха много доволни от снимките и се забавляваха. Само Гергана изрази разочарование.

Снимка: bTV Media Group

„Аз като артист и модел мога да се абстрахирам от външни фактори по време на снимки, но Виктор не успя. Може би някои от мацките са му повече на сърцето и успяват да го разсеят все още. Всички го разсмиваха“ – сподели Гери плачейки. След снимките тя изпадна в нервна криза и обвини другите дами, че са попречили на фотосесията.

Снимка: bTV Media Group

24-годишната певица подхвана тази тема и вечерта по време на коктейла.

Снимка: bTV Media Group

„Чувствах се унизително и некомфортно, защото всички се смееха отстрани. Според мен ти не даде всичко от себе си, както на останалите сесии“ – каза тя на Виктор.

Снимка: bTV Media Group

„Виктор не ме харесва. Вече се съмнявам в себе си като жена. Виктор не харесва жени като мен, харесва друг тип“ – коментира Гери пред останалите дами.

Снимка: bTV Media Group

„В превод това означава, че Виктор харесва нормални жени, а не селянки като нея“ – заяви Дениз пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Гергана се държи грозно, за да изпъкне с нещо и да не си тръгне и тази вечер“ – коментира иначе сдържаната и мълчалива Вики.

По-късно Гери и Виктор проведоха в градината разговор на четири очи.

- Бясна съм. Ти ме разочарова днес.
- На мен ми беше забавно.
- Почувствах се пренебрегната. Мога да вляза във всяка една роля. Искам да ти кажа, че съм 10 000 пъти по-добра актриса от теб.
- Гери, опитвам се да те успокоя, да разбера къде е проблемът, но нямам идея. Ставам по-объркан.
- Много ми хареса така, като се ядосаш. Точно това търсех – сподели 24-годишната певица.

Снимка: bTV Media Group

А Дениз обобщи мнението си за нея така:
„Гергана за мен е най-простото същество тук. Няма никакво поведение на дама, дори на възпитан човек като цяло. Нахална, досадна, нагла и т.н.“

 

Прекалява ли Гергана с претенциите си?