Да си застраховаш дупето, гърдите и дори езика не е нещо ново за шоубизнеса. Това често е добре премислен пиар ход, който има за цел да вдигне достатъчно шум около дадена знаменитост. Вижте кои известни личности са дръзнали да го направят и по-интересното – кои части от тялото си оценяват като най-скъпи и ценни.

Доли Партън е застраховала гърдите си за 480 хил. паунда

Снимка: Getty Images

Кралицата на кънтрито е застраховала своите гърди за сумата от 480 хиляди британски лири. В крайна сметка кой може да си представи Доли Партън без нейните големи атрибути, които се поместват в сутиен размер 90DD.

Марая Кери е застраховала краката си за 70 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Не само гласът й е един от най-хубавите в света, но и краката й, които гласовитата американка е предпочела да застрахова в случай, че нещо се случи с тях. Всеки от тях струва по 35 милиона паунда.

Дженифър Лопес е застраховала дупето си за 17 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Без него тя нямаше да е това, което е днес. Дупето й е част от нейния чар, а застраховането му беше един от първите и най-известни пиар ходове на знаменитости.

Кайли Миноуг е застраховала дупето си за 3 млн. паунда

Снимка: Getty Images

По-малко дупе – по-малка застраховка! Всъщност не знаем дали има пряка връзка между размера и застраховката, но всички си спомняме златистите къси панталонки на Кайли от клипа й „Spinning Around”, нали?

Риана е застраховала краката си за 1 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Риана е втората певица след Марая Кери, която цени краката си и иска да ги застрахова, ако нещо се случи с тях.

Майли Сайръс е застраховала езика си за 1 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Имаше период, в който езикът на лошото момиче на поп музиката можеше да бъде видян на почти всяка нейна снимка. Ако нещо се случи с него, Майли ще получи от застрахователната компания 1 млн. Паунда.

Том Джоунс е застраховал космите на гърдите си за 5,5 млн. паунда

Снимка: Getty Images

В своя разцвет и апогей на кариерата си Том Джоунс смята, че голяма част от сексапила и чара му идват от косматите му гърди. Затова певецът ги застрахова за сумата от 5.5 милиона паунда.

Джулия Робъртс е застраховала усмивката си за 20 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Джулия е хубава жена и това е неоспорим факт, но усмивката й очевидно е най-скъпото, което има. То струва 20 милиона британски лири.

Мадона е застраховала гърдите си за 1 млн. паунда

Снимка: Getty Images

Гърдите на Мадона може да не са толкова големи, колкото на Доли Партън, но по всичко личи, че струват повече.


Кристиано Роналдо е застраховал краката си за 114 млн. паунда

Снимка: Getty Images


Именно с краката си футболният ас изкарва парите си, а 114 милиона британски лири вероятно са заплатата му в „Ювентус“ за 1 седмица.Дейвид Лий Рот е застраховал спермата си за 800 хил. паунда

Снимка: Getty Images


За първия вокалист на рок бандата „Ван Хален“ най-важната част от тялото очевидно е спермата. Затова Дейвид я е застраховал в случай, че жена забременее от него. Музикантът е искал да бъде сигурен, че ще разполага с достатъчно средства, за да плаща делата по доказване на бащинство.