Плановете на Дженифър Лопес за лятна сватба с годеника й Алекс Родригес се изпариха, след като светът все още преживява тежката пандемия от коронавирус. Това беше най-чаканата звездна сватба това лято и феновете бяха нетърпеливи да разберат какво се случва с плановете на една от най-известните двойки в света. Отговори 50-годишната изпълнителка и актриса даде във вторник по време на участието си в популярно американско тв предаване.

„Никой не знае. В момента не планираме нищо. Просто трябва да изчакаме и да видим как всико това ще се развие. Разочароващо е – определено.“

След участието си на „Супербоул“ и завършването на други проекти Джей Ло така или иначе планирала да си вземе почивка – нещо, което нейното и семейството на Алекс правят в момента заради пандемията.

 

Снимка: Getty Images

„В същото време имахме много планове за това лято и тази година, но на всичко сме дали пауза.“

Лопес, която прие предложението на бившата бейзболна звезда Алекс Родригес по време на романтична ваканция през март 2019 година, призна, че е със смесени чувства относно отлагане на сватбата.

„Малко съм съкрушена, защото имахме големи планове, но в същото време си казвам, че Бог има по-големи планове и ние трябва просто да изчакаме и да видим. Може би ще бъде оше по-хубаво? Трябва да вярвам, че ще е така“, допълва певицата.

За първи път Лопес заговори за отлагане на сватбата по време на участието си в шоуто на Елън Де Дженеръс, което заради пандемията се трансформира в онлайн издание.

Снимка: Getty Images

„Ще видим какво ще стане сега... наистина не знам какво да очаквам. В момента изчакваме, както и останалата част от света“, каза тогава 50-годишната Джей Ло.