Мъж с медицинска маска на лицето беше забелязан на заден фон на кадър, който Джей Ло сподели в Инстаграма си. Верните й фенове веднага го забелязаха, макар лицето да е твърде малко и неясно. Мъжът се вижда от дясната страна на Джей Ло, близо до рамото й.

Певицата всъщност е споделила кадър след тренировката си. С спортен екип и със стегнат корем, Дженифър едва ли е подозорала какви реакции ще предизвика снимката й. Явно не всички гледат спортната й форма!

„Кой е това отзад с покрита уста?“ – беше първият коментар от последователите й, с който започна дискусията. Те дискутираха дали това е дете, възрастен мъж, чистачът на прозорци или „робът, който й носи адренохром“.

Преди време социалните мрежи избухнаха с предположения, че за младостта си много от холивудските звезди приемат адренохром – адреналин, който се отделя от надбъбречната жлеза най-вече при вълнения или страх.

Бързо стана ясно кое е мистериозното лице зад гърба на Дженифър Лопес. Това е годеникът й Алекс Родригес, който води разговор по телефона. Мнозина мислеха, че лицето е покрито с маска, а всъщност е била неговата длан, според Dailymail. По време на карантината кабинетът, в който той работи и физнес залата, са разделени с преграда.

Сигурни, че за безопасността й се грижат добре, нас сякаш повече ни впечатли тялото й. Актрисата изглежда зашеметяващо, а скоро ще навърши 51 г. Определено уважаваме дисциплината и грижите, които полага за тялото си.