Светът на шоубизнеса не е толкова лъскав, колкото изглежда отстрани и пътят към голямата сцена и славата често е осеян с подводни камъни. За труден момент от кариерата си споделя певицата и актриса Дженифър Лопес на кръгла маса, организирана от Hollywood Reporter, в която взеха участие и Рене Зелуегър, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго.

По време на проби на костюмите 50-годишната латина била помолена от режисьор да свали горнището си и да си покаже гърдите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Режисьор поиска от мен да махна горнището си по време на проби на костюмите, защото във филма щях да участвам в голи сцени. Искаше да види гърдите ми.“

Лопес категорично отказва, макар че била „паникьосана“ от „откачената“ молба на режисьора. В стаята имало и дизайнер, която била жена. Това окуражило Дженифър да каже не.

„Тогава си казах „Не сме на снимки“.  Беше много смешно, защото си спомням, че бях много паникьосана в този момент. Между другото, в стаята имаше и дизайнер. Така че там имаше още една жена и тогава той каза това и аз казах „не“.“

„За щастие частица от Бронкс се обади в мен и аз казах „Не трябва да ти показвам гърдите си – не! По време на снимките ще ги видиш!““

Актрисата допълва, че ако в моменти като този се съгласиш на подобно нещо, за да получиш ролята, режисьорът ще си помисли, че всичко му е позволено.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лопес обаче не разкрива името на въпросния мъж. По-късно през деня той й се извинил лично. Актрисата допълва и че новата длъжност в Холивуд, която нашумя напоследък, а именно – интимен координатор или координатор на секс сцените, й е помогнала да се чувства комфортно при заснемането на последния филм с нейно участие „Hustlers“.

Актрисите гововиха още и за „неуместното“ място, на което често се правели прослушвания, когато били по-млади, а именно хотелски стаи.