Тя е на 50 и изглежда безупречно! Дженифър Лопес е една от най-атрактивните жени на планетата. И преди да пожелаете да поспорим, припомнете си шоуто, което изнесе на Суперкупата в САЩ, заедно с Шакира. Това тяло, тези движения, тази завладяваща енергия са дело на много труд и лично очарование. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Певицата показа идеална физическа форма, което не е просто даденост. За нея тя полага усилия всеки ден. Двамата със съпруга й Алекс Родригес дори предизвикаха възмущението на феновете си, когато по време на карантина посетиха фитнес зала, която иначе беше затворена за клиенти. 

Освен че спортува, Джей Ло спазва и стрига диета. Но какво точно консумира знае само личният й готвач. Кулинарят Келвин Фернандес обаче сподели основната тайна на режима за хранене на Джей Ло. Оказва се, че певицата от много години яде едни и същи, доста ограничени, продукти. Тя абсолютно вярва, че именно това й помага да изглежда добре и не се поддава на никакви кулинарни изкушения.


Веднъж например личният й готвач решил да разнообрази менюто на певицата, като приготви семейна вечеря. Той споделя една интересна случка за US Weekly.

Готвачът решил да приготвил нещо по-различно от традиционното меню на Джей Ло - ориз. За разнообразието обаче бил порицан. 

"На следващият ден тя дойде при мен, погледна ме строго и каза "Келвин, вчера за вечеря ти ли ми сложи ориз?". Опитай се да отрека, като й казах, че в порцията е имало само пиле и салата. Може би е попаднал от някоя чужда чиния. Разбира се, посмяхме се, но повече не си позволих да експериментирам. тази жена просто е фанатик по отношение на тялото си".

Когато Дженнифър се подготвяла за Суперкупата, диетата й включвала още по-малко въглехидрати и захар от обикновено. Според готвача й основните продукти били яйца и зеленчуци. 

"Преди не си представях как може да се ядат зеленчуци на закуска. Оказа се, че може. Тя яде яйца със зеленчуци по три пъти на ден, всеки ден. Като цяло се старае да консумира едно и също", споделя още Фернандес.  

Към тренировките си Дженифър се отнася по същия фанатичен начин, както към диетата. Тя спортува всеки ден по няколко часа и никога не пропуска тренировка. 

Съпругът на Джей Ло също е запален по здравословното хранене. Децата им - близнаците Макс и Емма обаче могат да ядат всичко. Любимата им закуска са френски тостове и яйца.