Поп иконата Мадона, като почти всички нас, доброволно се подложи на карантина, за да помогне да се спре разпространението на коронавируса. Дори ѝ се наложи да отмени последните два концерта от мащабното си турне, които трябваше да се проведат в Париж.

И ако има нещо, което да липсва на изключително популярната певица, то това е общуването ѝ с феновете, както тя сама каза. За щастие съвременните технологии могат много ефективно да премахнат границите между хората и Мадона се възползва максимално от това.

От седмица насам тя води видеодневник на времето си в карантина, в който разказва как е минал деня ѝ и неща, за които е размишлявала. Като всички нас, Мадона е шокирана от размерите на пандемията, от броя жертви и от безпрецедентните мерки, които правителствата по света вземат, за да се предотврати по-голямото разпространение на вируса и загубата на още животи.

Почитателите на Мадона могат да видят да видят карантинния ѝ дневник, като видеата тук са публикувани в хронологичен ред:

Не всичко, което Мадона публикува в социалните мрежи, се приема добре от почитателите ѝ. Вчера тя сподели видео, в което заявява, че пред коронавируса всички сме равни - бедни и богати, но беше разкритикувана от някои свои последователи, че това не е истина и бедните ще страдат най-много от епидемията. Малко след това певицата изтри видеото.