45-годишната звезда Кейт Хъдсън разкри, че e спряла да излиза на срещи в продължение на 12 месеца, за да прекъсне серията си от несполучливи романтични връзки - и сега признава, че това се е оказало повратна точка в живота ѝ.

Русата красавица, която в момента е сгодена за Дани Фуджикава, разказа в подкаста "Обадете се на татко": "Не мисля, че щях да мога да се справя с това, ако имах някакви разсейващи фактори. Но това ми позволи да видя нещата много по-ясно и след това в рамките на шест месеца не ми пукаше за телефона ми".

"Не ми пукаше, че ако излизам с приятелката си, се чудя дали така и така ще бъде там, или че трябва да се обадим на този и онзи и тогава да го направим. Нямах никакво желание да правя каквото и да било, което да е свързано с потенциален флирт", допълва тя.

Кейт Хъдсън признва, че все още има приятни спомени за периода си на самота.

Снимка: Getty Images

"Бях толкова щастлива, когато бях сама. Бях сама около три години и половина. Много ми хареса", категорична е тя.

Кейт беше омъжена за Крис Робинсън между 2000 и 2007 г. и наскоро призна, че романтичната им връзка е била вълнуващо преживяване за нея.

Актрисата каза в "Шоуто на Хауърд Стърн": "Връзката ми с Крис беше толкова красива и в нея имаше толкова много любов, но аз наистина я надраснах. Бях много влюбена в него, но разбрах, че няма да е така до края на живота ми".