Изглежда Кание Уест отдавна е бил хвърлил око на модела Ирина Шейк, затова не е губил никакво време, след като е разбрал, че бракът му с риалити звездата Ким Кардашиян е обречен. Това съобщава източник на сайта Page Six.

Снимка: Getty Images

„Кание винаги е бил привлечен от Ирина, така че тя много бързо се е появила в ума му по време на развода му с Ким“, казва източникът, близък до рапъра. „Решил е да се пробва и е успял.“

Най-голям приоритет за красавицата с руски произход Ирина Шейк обаче остава 4-годишната ѝ дъщеря Лея, която тя роди от връзката си с актьора Брадли Купър.

Снимка: Getty Images

„Ирина е много отговорна майка и не иска новата връзка да я разсейва от грижите за дъщеря ѝ“, продължава източникът на таблоидния сайт. „Те все още се опознават, но искрата определено е там и Кание е доволен от посоката, в която се движат нещата.“

Спекулациите за връзката между двамата започнаха преди няколко седмици, когато Ирина придружи Кание до Франция, където той отпразнува 44-ия си рожден ден. Двамата бяха забелязани да се разхождат в луксозен френски хотел, а по-късно се прибраха заедно в САЩ с частен самолет.

Според Page Six отношенията им са започнали още през пролетта.

Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян поиска развод от Кание Уест през февруари, малко след като рапърът загуби изборите за президент на САЩ. Изглежда той вече е превъзмогнал раздялата с майката на децата си, но все още предстои да разберем дали Ким също има нов човек в живота си.