10 известни лица от света на актьорството, спорта, кулинарията и други ще предизвикат себе си и своята воля в последния сезон на Сървайвър", като сред тях бяха бившият футболен национал Благой Георгиев, победителката в третото издание на кулинарното шоу MasterChef Божана Кацарова и актьорът и любител на силните усещания Филип Буков. Какво правят участниците от отбор "Известни" след края на предаването? Нека видим как преминава лятото за тях!

Това лято за Благой Георгиев беше белязано от турнето за представяне на постановката "Спанак с картофи", в която участва заедно с актьора Иво Аръков, познат на зрителите на bTV от участието си в сериала "Съни бийч". Впоследствие участникът в последния сезона на "Сървайвър" се отдаде на заслужена почивка на българското Чермонорие и гръцките острови, като сподели редица слънчеви снимки от Свети Влас, Равда и Тасос. Слуховете от известно време свързват Джизъса с дъщерята на скандалния рапър Ванко 1, след като през тази година бившият футболен национал се разведе официално с втората си жена Полина. 

Още интересни моменти от предаването "Сървайвър" гледайте на bTV Plus.

Филип Буков

Любимият актьор на зрителите на bTV от сериала "Татковци" Филип Буков разпуска на българското Черноморие, след като любителят на силните усещания претърпя поредния инцидент, за който съобщи самият той в социалните мрежи. Участникът в последния сезон на "Сървайвър" сподели, че се е "разминал" само със счупен пръст и нос, след като е карал кайтсърф, така че сега не му остава нищо друго, освен да се наслаждава малко по-кротко на остатъка на лятото, излегнал се на плажа в Лозенец.

Още интересни моменти от "Сървайвър" гледайте на bTV Plus.