В света на шоубизнеса всичко е позволено - като двойки, в които и двамата са мега известни или в които единият е звезда, а на другия му се налага да живее в сянка. Днес ще си говорим за дамите, които са ударили десетката с (надяваме се) готини и мнооого богати гаджета. Ето кои са те:

Риана и Хасан Джамил

Барбадоската красавица се е срещата с едни от най-известните мъже в шоубизнеса – от Крис Браун и Дрейк до Леонардо ди Каприо. Затова последната връзка на 31-годишната изпълнителка е с име, което никой не беше чувал до момента, в който то не се свърза с нейното – Хасан Джамил. Той е милиардер и филантроп от Саудитска Арабия и по всичко изглежда, че Риана няма нищо против той да е в нейната сянка. Двамата започват връзката си през 2017 година, когато са изловени да се целуват в Испания. А кой е Джамил – той е роден в 12-тото най-богато семейство в арабския свят, което притежава компанията Abdul Latif Jameel – ексклузивен дистрибутор на Toyota в  множество страни в Близкия Изток. По данни на Forbes състоянието му възлиза на 1,5 млрд. долара.

Аврил Лавин и Филип Сарофим

Зад гърба си рокаджийката Аврил Лавин има два брака – с вокалите на Sum 41 - Дерик Уебли и на Nickelback – Чад Крюгер. Третата сериозна връзка на изпълнителката, която в последните няколко години се загуби от полезрение, е с не толкова известен, но за сметка на това пък много богат наследник на фамилия от Тексас. Филип Сарофим е син на милиардера и предприемач Фейез Сарофим. Аврил дълго пазеше в тайна кой е новият човек до нея, но през февруари тази година тя обявява в радиоефир името му. Двамата прекарват много време заедно в пазаруване и разходки и обичат да реставрират класически коли в имението на Филип в Бевърли Хилс.

Снимка: Getty/Instagram

Дженифър Гарнър и Джон Милър

След раздялата със суперизвестния й съпруг Бен Афлек, Дженифър Гарнър започва да се среща с Джон Милър. За първи път медиите свързват имената им през ноември 2018 г., когато двамата са изловени да си тръгват от събитие по отделно, но с една и съща кола. По това време Милър все още е женен за бившата си съпруга, като документите за развода били подадени няколко години преди това.

Снимка: Getty/Instagram

Към момента той е разведен и е изпълнителен директор и председател на холдинговата компания Cali Group, която се занимава с нови технологии и притежава верига от ресторанти за бързо хранене.

Алекса Чънг и Орсън Фрай

Името на бротанския модел Алекса Чънг се свързваше дълго с актьора Александър Скарсгард, но това се промени през лятото на 2019, когато Алекса започва връзка с шоколадовия бос Орсън Фрай. Двамата се появяват заедно на фестивал и според очевидци са подходили много тактично към ситуацията, знаейки, че хиляди очи ги наблюдават.

Защо на Фрай му казват шоколадовия бос ли? През 1840 година Джоузеф Фрай (вероятно негов прапрадядо) измисля шоколада и успява да натрупа цяло състояние, което днес е наследено от Орсън.

Малия Обама и Рори Фаркюсон

Дъщерите на президента Барак Обама са вече пораснали млади момичета, а по-голямата Малия, която това лято навърши пълнолетие според американските закони, вече има гадже. И то не е никак случайно. Двамата се запознават в Харвард, където следват. Младежът се казва Рори Фаркюсон, чийто баща е изпълнителен директор на инвестиционна компания. Къщата на семейството в Англия се оценява на 2 милиона долара. И не само това е любопитното около Рори – фамилията има връзки в английския кралски двор. Вторият му братовчед Андрю Факрюсон е бил помощник-ръководител в дома на самата кралица.