Алекса Чънг и Орсън Фрай

Името на бротанския модел Алекса Чънг се свързваше дълго с актьора Александър Скарсгард, но това се промени през лятото на 2019, когато Алекса започва връзка с шоколадовия бос Орсън Фрай. Двамата се появяват заедно на фестивал и според очевидци са подходили много тактично към ситуацията, знаейки, че хиляди очи ги наблюдават.

Защо на Фрай му казват шоколадовия бос ли? През 1840 година Джоузеф Фрай (вероятно негов прапрадядо) измисля шоколада и успява да натрупа цяло състояние, което днес е наследено от Орсън.

Малия Обама и Рори Фаркюсон

Дъщерите на президента Барак Обама са вече пораснали млади момичета, а по-голямата Малия, която това лято навърши пълнолетие според американските закони, вече има гадже. И то не е никак случайно. Двамата се запознават в Харвард, където следват. Младежът се казва Рори Фаркюсон, чийто баща е изпълнителен директор на инвестиционна компания. Къщата на семейството в Англия се оценява на 2 милиона долара. И не само това е любопитното около Рори – фамилията има връзки в английския кралски двор. Вторият му братовчед Андрю Факрюсон е бил помощник-ръководител в дома на самата кралица.