Холивудската звезда Нина Добрев, станала световноизвестна с участието си в "Дневниците на вампира", получи редица наранявания - включително счупено колянното капаче, увреждания на коленните връзки и менискуса по време на инцидент с мотор през май, но "изненада" лекарите с това колко бързо е напреднала във възстановяването си.

"Мисля, че се справям доста добре. Лекарите бяха доста изненадани. Малко съм изпреварила графика по отношение на оздравяването, но това все още е много дълъг процес", споделя 35-годишната актриса пред "Пийпъл".

"Не осъзнавах, че това означава от девет месеца до една година възстановяване. Така че все още има какво да се прави. И много пъти на този етап от процеса на възстановяване хората се контузват отново, защото се чувстват добре. И така започват да правят нормални неща. Така че трябва да си напомням, че все още се лекувам и има още малко време", допълва тя.

Звездата от "Дневниците на вампира" за пръв път сподели в Инстаграм пред своите над 26 млн. последователи за инцидента си през май, като успокои феновете си, че "се справя добре", но й предстои "дълъг път" по отношение на възстановяването.

 

Наред със снимка, на която е в болнично легло миналия месец, тя написа в социалната мрежа: "Добре съм, но предстои дълъг път на възстановяване".

Снимка: Getty Images

В друг пост Нина се пошегува: "Как започна... как върви", като публикува снимка, на която се е качила на електрическия мотор преди катастрофата, а след това снимка на последствията - как се движи с помощта на патерици.

Актрисата се среща с олимпиеца Шон Уайт от четири години, но изглежда, че той не е бил в този момент на мястото на инцидента.